söndag 13 mars 2011

senaste tiden

Ja den senaste tiden har det hänt mycket så jag undrar vart jag ska börja..
För några veckor sedan hade Audi fått i sig något vasst så när hon bajsade så skar hon upp en bit av bajshålet så det var väldigt svullet och rött några dagar men det gick över efter någon dag, så vi tackar Yvonne för dom bra tipsen vi fick när det hände.
Sedan har hon också hunnit med att klämma svansen i porten och det tog riktigt illa, det här hände sent på tisdag kväll. Återigen ringde vi till Yvonne och vi tackar för tipsen vi fick då :) Dagen efter åkte vi ändå till veterinären för att kolla så att ingen var brutet och sån tur var så var allting intakt.. Dom sövde dock ner henne för att kunna röntga och raka henne på svansen så att dom kunde se hur svansen verkligen såg ut och så att det skulle kunna läka ordentligt. Återbesöket blir imorn Måndag kl 14.00 så vi ska försöka återkomma med besked om hur det läker.
Nemo han känner sig mer och mer hemma här men det syns fortfarande att det är Audi som bestämmer. Men dom är så charmiga när de leker tillsammans och vi kunde inte vara mer nöjda med vårt beslut om att ta Nemo!
Sedan är det nu mer eller mindre klart att vi kommer att flytta till ett bättre boende för både oss och hundarna, kontraktet ska skrivas till helgen och när vi var och kikade där igår så såg man hur hundarna verkligen älskade att få möjligheten att springa löst på gården, det kommer verkligen att bli super!

I veckan har moster Moa varit på besök och det har varit mycket trevligt, och i fredags åkte hon hem och då kom farfar på besök över helgen. Han åker dock hem idag men sen kommer farmor från Hong Kong imorn så det har varit en vecka med massor med besök men det tycker vi om :)

Men just nu ligger hundarna och sover och det är väl då de är som sötast :)

Ha det bra allesammans
Nina, Rasmus, Audi & Nemo


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar